Playstation TV

Megjelenés : 2014.11.14

Ár : 32.990.-ft forrás : konzolokszervize.hu

ps_vita_tv - ebből sokat nem következtethetünk

ps vita tv – letisztult formavilág de ebből sokat nem következtethetünk

Megjelent, de nem tudom hova tenni a dolgot. Mi is ez valójában, megtudjuk valamikor ebben az évezredben ? Hogyan tudjuk használni ? Mit helyettesít ? Olyan mint a Apple Tv ? Megpróbálok válaszolni ezekre a kérdésekre.

Kinézet, design
Először is nézzük a kinézetet, professzionális, szép, egyedi olyan Sonyhoz méltó megjelenésű. Kapható feketében és fehérben. Kicsi helyen elfér és nem túl vastag, súlya 110 gr ami igazán nem túl sok, talán a legkisebb ilyen jellegű eszköz ami nappalinkban lesz. Kontrollert nem tartalmaz a csomag ami külön költséget jelent majd. Viszont pozitívum az ára ami nem magas. 32.990.-Ft kifizethető egy ilyen szerkezetért. Ha kicsit összehasonlítom az Apple TV-vel akkor azon játszani nem tudunk és 30.000.-Ft tehát majdnem ugyanolyan áron van és többet kapunk mint szolgáltatás.

PS Vita TV fehérben gyönyörű

PS Vita TV fehérben gyönyörű

A készüléket kizárólag HD TV-re lehet rákötni. A csomag kontrollert nem tartalmaz, az irányításhoz DualShock 3 vagy DualShock 4 játékvezérlő szükséges.

Belső tárhelye szerintem nagyon alul méretezett 1 GB, amire ha szeretnénk egy két filmet letölteni akkor már nem tudunk, mivel a nagy felbontású filmek (minimum 720 p) már el sem férnek. Tehát ezt a részét nem nagyon tudom hova tenni ?! Memória kártyát csak PS Vitásat tud kezelni ezért megint egy plusz költség ilyenből pl. 16 GB 14.990.- Ft amire már megfelelő mennyiségű filmet tudunk rakni, ha esetleg így akarjuk. Az meg kérdéses szintén számomra mit kezd a régebbi generációra (PSP) kiadott játékokkal, hiszen azokat képpont számában nem úgy készítették annak idején, hogy majd egy full HD felbontású LED TV-re küldjük ki a jelet.

ps vita tv slots - bemenetek, kimenetek

ps vita tv slots – bemenetek, kimenetek

A Sony megalkotta legújabb otthoni mikrokonzolját, a PlayStation TV-t, ami játékok, filmek és sorozatok lejátszására is képes. A gép 1 GB beépített memóriával érkezik és egyből három PS Vitás játékot is letölthetsz rá, amelyek ára egyébként közel 10.000 Ft lenne.

Sony PlayStation TV Sony PlayStation TV

A PlayStation Store online áruházból filmeket és sorozatok kölcsönözhetsz ki a nap bármely órájában. A PlayStation TV szinte minden PS Vita, PSP és PS One játékot le tud játszani.A gép a PlayStation 4-gyel szinkronizálva arra is képes, hogy a nextgen konzolon futó játékot az egyik TV-ről a másikra irányítsa át. Így már nem kell többé azért aggódnod, hogy a játék közepén át kellene adnod a TV-t másnak.

forrás : konzolokszervize.hu

PS Vita TV méretfotó egy telefonnal

PS Vita TV méretfotó egy telefonnal

A végére hagytam egy kis videóbemutatót a Playstation TV-ről.

Hozzászólás