LEGO Marvel Super Heroes – itt vannak a hősök

 

LEGO Marvel Super Heroes- Universe in Peril

Nekem is végre sikerült beszereznem egy igazi gyöngyszemet PS Vitára. Még mindig elérhető a boltok polcain (Konzolvilágban 10.990.-)! Szinte minden platformon megjelent, még a Next Gen gépekre (PS4 és Xbox One) is. Ez is mutatja milyen nagy sikerű lett az a műfaj – LEGO+MARVEL. Két sikeres dolog ezt jól összegyúrták és ebből született ez a remekmű. Néhol vicces és saját műfaját  kifigurázó kalandban lesz részünk.

A LEGO kiadások mindegyikével játszottam már PSP-n, de ezeket mind felülmúlja a Lego Marvel Super Heroes. Nagy konzolon (Xbox 360) is végigvittem a játékot, ott hihetetlen nagy open world van, de kérdés, hogy kézi konzolra mit adoptáltak ebből ?!

I’ve finally managed to obtain not a real gem PS Vita. It is still available on store shelves (10.990 HUF Console World)! Almost all platforms, even the Next Gen machines (PS4 and Xbox One) as well. It also shows how great was the success of the genre – LEGO MARVEL +. Two successful this thing together well and knead it was this masterpiece. Sometimes funny and caricature his own genre of adventure will experience.

The LEGO spending all of’ve played on PSP, but surpasses them all in Lego Marvel Super Heroes. Large console (Xbox 360) also took over the game, there is an incredible open world, but the question that handheld console from what she’s adopted?

 

PS Vitára megjelenő játékok közül sok van amit érdemes egy-egy hosszabb útra magunkkal vinni. Igazán jó kikapcsolódás és minden korosztály használhatja hiszen hiába van benne erőszak olyan mint egy jó Bud Spenser film: vannak benne pofonok, de mégsem folyik a vér (állítólag ez volt a titka Bud Spenser szerint). PEGI besorolása szerint +7.

many games are displayed on the PS Vita is what you should take with us a long way. Really good recreation for all ages and can be used as it is in vain violence is like a good movie Bud Spenser: are included slaps, but it is not going on in the blood (supposedly it was a secret, according to Bud Spenser). PEGI classification according +7.

Eddig sem maradtunk LEGO sorozatból “árván” jó pár  megjelenést megélhettünk PS Vitára és még mindig jelennek meg újabb nevek az új játékok közül is. Mint például a LEGO Star Wars The Force Awakens. Erre csak azt mondom még jó, hogy felébredtek a játékkészítők a hibernációs álmukból.

So far, none stayed LEGO series “orphaned” several appearance megélhettünk PS Vita and still appear new names for new games at. Such as the LEGO Star Wars The Force awakens. I’m just saying this is still good to awaken the creators of the game hibernation slumber.

A legújabb LEGO gyöngyszem azt hiszem nem maradhat ki a gyűjteményből Star Wars “FAN”-oknak meg egyszerűen kötelező darab lesz. Megjelenés (előrendelhető): 2016.06.28 forrás : konzolvilág.hu

The latest LEGO gem I think I can not stay out of the collection Star Wars “FAN” is simply a must--oknak. Appearance (pre-order): 28/06/2016 Source: konzolvilág.hu

lego-star-wars-the-force-awakens-ps-vita-psvita-box

Visszatérve a tesztalanyunkhoz. Kicsit megkésve bár, de törve nem ……….tesztelem én is a játékot. Interneten kukáztam és elég olcsón jutottam hozzá 5000 Ft-ért 🙂

Returning to tesztalanyunkhoz. A little late, but great ………. I test my game too. Auction website I found quite cheaply and I came to HUF 5,000 🙂

Game real

Szokás szerint kivesszük a tokból és elkezdődik a telepítés ami elég gyorsan végbemegy. Majd egy kis intróval indul a játékmenet. Ezután kiválaszthatjuk kedvenc karakterünket (ha már az összegyűjtött lego fizetőeszközért veszünk újabb szuperhősöket akkor ebben a listában jelennek meg)

As usual, removed from the case and begins the installation is taking place fast enough. It’ll start with a little intro to the gameplay. Then you can select our favorite characters (if we had collected for another piece of lego super heroes will appear in this list)

caraters

Pályák amelyből 26 van ezeken gyűjthetjük a kis lego darabokat és játszhatunk a hősökkel hétköznapi hősként a kanapén ülve. Viszont az egyik szemem sír a másik nevet vagy mindkettő sír még nem tudom, de mérges vagyok a játékkészítőkre nagyon. Miért kellett azt a lehetőséget elvenni a PS Vita tulajoktól, hogy New York utcáin mászkálhassunk vagy a S.I.E.L.D.-en lehessünk ? Nem fért volna rá a memória kártyára az az adatmennyiség ? Így maradnak nekünk a küldetések amik a nagy konzolokon is elérhetők, de ott csak a játéknak a kisebbik része.

26 tracks which are these little Lego pieces to collect and you can play with your heroes, everyday heroes sit on the couch. However, one eye is crying a different name, or both crying do not know yet, but I am very angry with the játékkészítőkre. Why did you have the opportunity to take away from your PS Vita owner to be able to walk around the streets of New York or we may S.I.E.L.D.-en? It would not fit on a memory card in the amount of data? That left us with the great quests that are available on consoles, but there is only a smaller part of the game.

2016-03-03-121251

Pályák – területek

  1. Park Avenue
  2. Sand Central Boss
  3. The Lab & Baxter Rooftop
  4. Time Square Boss
  5. Oscorp Offices/Basement
  6. Venom Boss Fight
  7. The Raft Prison
  8. Prison Rooftop Boss
  9. Stark Tower
  10. Stark Tower Boss
  11. Hydra Base
  12. Red Skull Boss
  13. Asgard
  14. Throne Room (Loki Boss)
  15. X-Mansion
  16. X-Mansion Boss
  17. Castle Doom
  18. Castle Doom Boss
  19. Doctor Doom’s Tanker
  20. New York Power Station
  21. Liberty Head Boss
  22. Island M
  23. Island M Boss Fight
  24. Asteroid M: Space
  25. Magneto’s Lair
  26. Asteroid M: Showdown

Minden pálya három részből áll, amikor ezeket teljesítjük külön-külön is visszamehetünk, hogy az összes feladatot megcsináljuk vagy a maradék challengest véghezvigyük.

2016-03-03-120822

2016-03-03-121221

Játék közben használhatjuk a gombokat és a joystickokat vagy az érintőképernyőt is bizonyos feladatoknál vagy például karakterváltásnál is. Erre a lehetőségre az első pályákon felhívják a figyelmünket, mit, hogyan, merről-merre használjuk az ujjainkat.

You can use the buttons and joysticks or the touch screen during a game or specific tasks such as changing characters as well. This possibility of the first courses brought to our attention, what, how, from where, which way we use our fingers.

2016-03-02-122603

Ha egy bizonyos mennyiségű lego-t összeszedünk, felszabadúlnak karakter kártyák qmelyeken a superhősök láthatóak. Megmutatok egy párat…..

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Folytatom a tesztet csak játszom………..

 

About ronin6

I'm a blogger and gamer (and maybe old samurai)

Posted on 2016-02-26, in LEGO, Marvel and tagged , , . Bookmark the permalink. Hozzászólás.

Hozzászólás