Jurrassic World

Jurassic World

Ki nem látta a Jurassic Park című film valamelyik részét tegye fel a kezét. Na ügye mindenki……úgysem látom a kezét annak aki feltette 🙂

Jurassic World mozifilm (4.része) megjelenését egyből megtámogatták egy játékmegjelenéssel. Igaz maga a játék nem tartalmazza az új film részeit. (UPDATE : tartalmazza !!!!!) Eddig meg nem készült olyan LEGO adaptáció ami ne lett volna sikeres. Filmet még nem láttam csak az előzetesét, de ha tényleg olyan jó mint a trailerben bemutatott, akkor biztos lesz a siker.

Előzetes itt nézhető meg

Játék teszt (ahogyan én láttam)

Elkezdtem a kislányommal végigjátszani a Jurassic World-öt. Nagyon jó csak ajánlani tudom mindenkinek, olyan “must have” kategóriába tartózó játék, ott kell legyen a polcon a gyűjteményben. Viszont a filmmel együtt kell csinálni azaz megnézed a filmet kijátszod az adott részt és így tovább. Minden átvezető animáció és a helyszínek a film alapján teljesen a sztory vonalát követve lettek felépítve.

Kezdeti lépések

Már a játék intrójánál viccesen próbálják venni az egészet, kicsi apró poénokat belecsempésznek (pl.ipad-on nézik a dinok adatlapját).

Folytatjuk csak játszunk……..

About ronin6

I'm a blogger and gamer (and maybe old samurai)

Posted on 2015-07-02, in LEGO, mászkálós and tagged , . Bookmark the permalink. Hozzászólás.

Hozzászólás