Monthly Archives: június 2013

The LEGO Movies

Találtam egy érdekes bejelentést a player.hu-n a LEGO birodalom meg állíthatatlanul nyomul előre. Mozifilmet készítenek a LEGO figurák szereplésével.

Csak és kizárólag Lego-elemekből felépített világ, egy figura, akit összetévesztenek a hőssel, aki megmentheti a Legóföldjét, Will Ferrell, Morgan Freeman, maga Batman, valamint a Derült égből fasírt és a 21 Jump Street rendezői. A kétperces trailer alapján meglepően jó lehet a The Lego Movie, az már biztosra vehető, hogy olyan filmélményt fog nyújtani, amire nem nagyon volt még példa a történelem során. 3D lesz, persze. Bemutató 2014 februárjában (amerikai premier: február 7.).

forrás : player.hu

Mindenesetre nagyon érdekes kultusza lett eme játékformának. A sok játék ami elkészült különböző platformokra nagyon megtömi a LEGO birodalom vezetőinek zsebét és valószínű még lesz egy-két ötlet.

LEGO Marvel Super Heroes – az összes sztár egy helyen

Hogyan fér meg ennyi sztár egy helyen ?! Nagyon egyszerűen, nem színészek alakítják a főszereplőket hanem LEGO figurák. Igaz teljesen hasonmásuk filmekben megtestesítő karaktereknek. Csak nekik nincsenek különleges hóbortjuk ezért nem kapnak össze.

Ha valami sikeres (Marvel képregény)akkor gyúrjuk össze a másik sikeres dologgal (LEGO) így kapjuk meg a még sikeresebbet ( LEGO Marvel Super Heros) . Ilyen egyszerű a recept.

all heroes

LEGO játékok PSP-n is nagyon kelendőek voltak PS Vita-n egyértelmű, hogy folytatják a sikerlistát. Bolondok lenének ha nem adnának ki a lehető legtöbb fajta játékot ebben a témában. Szerintem a legsikeresebb és a legkeresettebb játékok közé tartozik még a mai napig is. LEGO Star Wars összes része nagyon komoly film adaptáció a filmeknek összes részét végigjátszhattuk. Jól megjelenített karakterek és nagyon poénos fordulatokat belerakva a játékmenetbe vagy az átvezető animációkba.

A LEGO milyen részei jelentek meg eddig PSP-re vagy PS Vitára ?!

PSP megjelenések

  1. Star Wars II: The Original Trilogy
  2. Star Wars III: The Clone Wars
  3. Batman
  4. Harry Potter 1-4
  5. Harry Potter 5-7
  6. Indiana Jones : The Original Adventures
  7. Indiana Jones 2: The Original Adventures
  8. Pirates of the Carribean: The Video Game

PS Vita megjelenések

  1. Harry Potter : Years 5-7 (2012.márc.06.)
  2. Batman 2 : DC Super Heroes (2012.jún.19.)
  3. Lord of The Rings (2012.okt.)
  4. Legends of Chima : Laval’s Journey
  5. Marvel Super Heroes (2013.okt.)

Hamarosan megjelenik a LEGO Heroes Marvel, pontosan 10.25.-én. De addig itt egy kis videó kedvcsinálónak.

 

 

Az előzetes alapján nagyon jól elkészített játékról van szó. Karakterek jól kidolgozottak képességeik az eredeti szuperhős képességeket hordozzák. Az a tény, hogy mindent LEGO-ból meg tudnak csinálni elképesztő. Gondolom erre külön tervező szoftverek vannak vagy lemodellezik ? AZ biztos, hogy már a játék megjelenése előtt piacra dobták a szuperhősök LEGO figuráit és az erre épülő összeszerelhető járműveket helyszíneket. Igaz egyben nem adták még eddig ki az összes filmbéli szereplőt hanem külön árulják a hősöket.

LEGO 6868 Hulk’s™ Helicarrier Breakout LEGO 6873 Spider-Man Doc Ock ellen

Talán most éli második hőskorát a LEGO mint játék hiszen ennyi mindent még soha nem építettek köré egy bizonyos játékfajtához.